Šie lesalai yra aukštos kokybės, maistingi ir biologiškai vertingi ir praturinti didesnėmis vitamino E ir organinio bei neorganinio seleno priedais. Taigi šie priedai užtikrina ne tik didelį paukščių produktyvumą, bet ir pagerina paukštienos kokybę.

Priklausomai nuo viščiukų broilerių amžiaus, lesalai gaminami pagal šiuos lesinimo periodus:

  • Auginimo pradžios (1 – 18 d.)
  • Auginimo vidurio (18 – 35 d.)
  • Auginimo pabaigos (daugiau kaip 35 d.)

Rodikliai (nemažiau kaip)

I auginimo periodas II auginimo periodas III auginimo periodas
Apykaitinė energija, MJ/kg 12,2 13,1 13,1
Baltymingumas, proc. 22,0 20,0 19,0
Žali riebalai, proc. 3,8 4,0 4,0
Žalia ląsteliena, proc. 4,5 5,5 6,0
Kalcis, proc. 0,9 0,8 0,75
Fosforas, proc. 0,7 0,65 0,60
Natris, proc. 0,12 – 0,25 0,12 – 0,25 0,12 – 0,25
Metioninas, proc. 0,48 0,46 0,43

 

Kiti produktai

lesalai viščiukams broileriams KG Nature
„Kauno Grūdai“ sukūrė visiškai naujus „KG Nature“ lesalus viščiukams...
lesalas vištoms dedeklėms KG Nature
Lesinant dedeklės vištas šiais lesalais, užtikrinamas maksimalus vištų...
Visaverčiai lesalai kalakutams
Sudarant visaverčių lesalų kalakutams receptūras yra taikoma „idealaus...
Lešalai suaugusiųjų dėsliųjų veislių pulko vištoms
Visaverčiai lešalai skirti suaugusiųjų dėsliųjų veislių pulko vištoms....