
Ekstra miltai
Aukščiausios rūšies kvietiniai miltai Ekstra 405 D, 0.9 kg, 1.75 kg
Šių miltų malimui naudojamas ne visas grūdas, o tik jo branduolys. Išskirtinio stambumo ir itin birūs, tarsi kruopmilčiai.
Nelimpa prie rankų, nesudaro tešloje gumuliukių. Lyginant su įprastiniais miltais, Ekstra miltų sunaudojama mažiau. Kepiniai gaunasi išskirtinio purumo.
Paskirtis: trapiems konditerijos gaminiams, biskvitams, pyragėliams, vafliams, blynams, aukštos kokybės duonos ir pyrago gaminiams kepti.
„Kauno Grūdų“ miltai „Ekstra“ nedulka ir nelimpa prie rankų, gaminimo metu nesušoka į gumuliukus.
Išskirtinė ypatybė
Palyginti su įprastiniais miltais, šių miltų reikia mažiau norint pagaminti tokį patį tešlos kiekį.
Tereikia tešlą palikti keletui minučių (rekomenduojama bent 10 min.), kad ji „užaugtų“.
Naudojimas
Drąsiai rekomenduojame naudoti šiuos miltus ruošiant šventinius kulinarijos ir konditerijos gaminius.