Archyvas


Klaipėdoje pristatytas vasaros asortimentas HoReCa segmentui

Birželio 1 dieną „KG Group“ pajūryje atidarė vasaros sezono pradžią savo asortimentą pristatydami HoReCa segmentui.
Renginyje, kuriame dalyvavo daugiau nei 90 svečių iš pajūrio ir kitų Lietuvos regionų, buvo patiekta ragavimui trylika skirtingų patiekalų iš „Kauno Grūdų“,  Vilniaus ir Kaišiadorių paukštynų produktų. Šie patiekalai - tai „KG Group“ produktų katalogo dalis, kuriuos sukūrė ir pateikė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.


Svečiams R.Bolgovas kiekvieną patiekalą pristatė atskirai. Virtuvės šefas demonstravo, kaip juos reiktų gaminti, o vėliau visus kvietė pristatyto patiekalo degustacijai. HoReCa atstovai buvo nustebinti ne tik patiekalų gausa, bet ir originaliu jų pateikimu.


Daugiau akimirkų iš vasaros asortimento pristatymo:

 


 

KOMENTARAI (0) Komentuoti

Komentarų nėra


PAKOMENTUOK